Ohh yes

Ja då va det tisdag igen. å hittentills har man inte gjort så mycke fixat lite här hemma bara. Ja då flyttar man på måndag. så skönt de ska bil. ni anar inte. äntligen börjar de vända. plus att jag får tillbaka mitt körkort nästa söndag. Nice nice. kommer ju dock sakna vissa sjukt mycke men det får man ju ta. behöver ju få ordning på mitt liv.  Har ju träffat en underbar kille i malmö. men dock är mitt och barnens mående prio ett. vi kan ju inte bo som vi gör nu det fungerar inte. plus att jag har nog fått jobb där oxå så. känns underbart. nää nu pallar jag inte skriva mer.
Mwa

L.N.

är så trött på dig L.N. att du inte bara kan lägg ner. jag fattar inte varför du hela tiden ska lägga dig i. det handlar bara om att jag vill ha mina barns pappa i deras liv. att du inte fattar. eller ni båda får jag ju säga nu eftersom du hjärntvättat deras pappa. fy fan för dig. helt ärligt så hatar jag dig så fruktansvärt mycke som gjort så här. å det krävs jävligt mycke för att jag ska hata någon såsom jag hatar dig. jag hatar inte ens deras pappa så myckt trots allt han gjort mig. jag har försökt komma på nu i ett halv år hur man kan välja en brud framför sina barn. vi vet ju alla att jag och barnens pappa inte drar jämnt men det tycker jag inte ska gå ut över dom. visst jag kan ärligt erkänna att jag kommer alltid älska dig för du är mina barns pappa. men de vi hade är historia för länge sen så vad är problemet. vi har båda gått vidare med våra liv. men för fan man har en mamma och en pappa å vi gjorde det tillsammans så varför inte ta sitt ansvar å vara pappa??? jag vet att du älskar dom oerhört så varför inte börja vissa de? dom behöver ju dig kan du inte fatta de?? du är snart 23 år och har tre barn dock bara två med mig men du tar inte ansvar för någon av dom. jag fattar bara inte. men jag hoppas att en vaker dag kommer du vakna upp och inse vad du har missat för vi har två helt underbara gossar som älskar dig. men om du nu inte skulle göra de så är det din förlust inte min. å du kom aldrig å säg att jag tog dom ifrån dig för det har du och L.N skött bra själva. glöm aldrig de.

Hallon paj =)

jaha då va det måndag åter igen. å vad har man gjort idag då? hmm ja det börja med att Emma kom och hämta mig å barnen. så åkte vi till mamma stanna där ett tag sen va det hörby som gällde åkte en runda till Jasmin. Melizza, Kevin och Lian badade lite. dom tyckte verkligen det va skojigt. sen gick jag, barnen, Emma, Susanne, Hugo, Jane och hennes dotter till ica för att handla lite. sen va det hem till Emma och laga lite mat. spagetti och köttfärssås. gottt..
ska sova hos min kära mamma inatt =) ja jag måste bara berätta en sak som jag tyckte va kul. mamma bjöd på hallon paj. så när den va klar ropa hon på oss. men jim och niklas hörde inte så jag skrek Det är hallon paj. åå vet ni vad jag fick till svar av niklas? hej på dig med.!! såå det blev ingen hallon paj till honom. haha. shit vad göteborgare e korkade!!! 
Mwa

RSS 2.0